الاستاذ رجب ابو الدهب
دعوة للإنضمام لأسرتنا
عزيزي الزائر الكريم .. زيارتك لنا أسعدتنا كثيراً ..
و لكن لن تكتمل سعادتنا إلا بانضمامك لأسرتنا ..
لذا نرجوا منك التسجيل
الاستاذ رجب ابو الدهب
دعوة للإنضمام لأسرتنا
عزيزي الزائر الكريم .. زيارتك لنا أسعدتنا كثيراً ..
و لكن لن تكتمل سعادتنا إلا بانضمامك لأسرتنا ..
لذا نرجوا منك التسجيل
الاستاذ رجب ابو الدهب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الاستاذ رجب ابو الدهب


 
الرئيسيةالرئيسية  الأحداث  البوابة*البوابة*  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  تسجيل دخول الاعضاءتسجيل دخول الاعضاء  

 

 طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مرفت

مرفت


انثى
عدد المساهمات : 17
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 11/04/2010

طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة   طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة Icon_minitime1الجمعة فبراير 10, 2012 9:05 am




طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة Cae
زيّني صينية البسلة بالبقدونس عند التقديم






النهارده هنعمل البسلة بطريقة جديدة جرّبيها معانا وابعتي لنا رأيك فيها، وماتنسيش تبعتي لنا كل الوصفات اللي عايزة تعرفيها...

طاجن البسلة بالبشاميل اللحمة المفرومة
المقادير:



  • ¼ كيلو بسلة
  • ¼ كيلو لحمة مفرومة معصّجة
  • جزرة كبيرة مقطعة مكعبات صغيرة
  • 3 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
  • ملعقة كبيرة ثوم مفروم
  • 2 ثمرة بصل مفروم
  • ملعقة كبيرة زيت
  • ملعقة بهارات
  • ملح وفلفل
  • كوب ميه
  • بشاميل


الطريقة:
1- حطّي ملعقة الزيت في حلة، وشوّحي فيها البصل المفروم والثوم، وبعد كده حطي شرائح الجزر وقلّبيهم كويس.

2-
ضيفي ملعقتين من صلصة الطماطم واستمري في التقليب، وبعد كده حطّي البسلة
والميه والملح والبهارات، وسيبيهم شوية على النار لغاية ما البسلة تدخل في
السوى.

3- حطّي البسلة في صينية، وضيفي عليها اللحمة المفرومة وباقي
صلصة الطماطم وقلّبيهم كلهم مع بعض، وبعد كده صبّي عليها مقدار من
البشاميل بحيث يغطّيها بالكامل وعلى الوش حطّي ببضة مخفوقة مع ملح وفلفل،
ودخّلي الصينية في الفرن، ولمّا تحسّي إن البشاميل بقى لونه دهبي،
طلّعيها.. وبالهنا والشفا.

ملحوظة:
لمعرفة طريقة البشاميل.. اضغطي هنا




وبكده تكون خلصت وصفتنا النهارده..
نتمنّى إنكم تجرّبوها وتبعتوا تقولوا لنا رأيكم فيها..
وكمان لو عندك أي وصفة عايزة تعرفيها ممكن تبعتي لنا..
وإحنا هنقدّمها لك في أقرب وقت..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حمدان

حمدان


الاسد
الخنزير
عدد المساهمات : 171
السٌّمعَة : 0
تاريخ الميلاد : 30/07/1995
تاريخ التسجيل : 31/03/2010
العمر : 28

طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة   طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة Icon_minitime1الأحد فبراير 12, 2012 11:58 pm

طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة 143
طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة 142
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن البسلة بالبشاميل واللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طاجن المسقعة باللحمة المفرومة
» طاجن البادنجان باللحم
» طريقة عمل مكرونة بالبشاميل
» طاجن البامية باللحمة الضاني
» بطاطس محشية بالحمة المفرومة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الاستاذ رجب ابو الدهب :: المطبخ-
انتقل الى: