الاستاذ رجب ابو الدهب
دعوة للإنضمام لأسرتنا
عزيزي الزائر الكريم .. زيارتك لنا أسعدتنا كثيراً ..
و لكن لن تكتمل سعادتنا إلا بانضمامك لأسرتنا ..
لذا نرجوا منك التسجيل
الاستاذ رجب ابو الدهب
دعوة للإنضمام لأسرتنا
عزيزي الزائر الكريم .. زيارتك لنا أسعدتنا كثيراً ..
و لكن لن تكتمل سعادتنا إلا بانضمامك لأسرتنا ..
لذا نرجوا منك التسجيل
الاستاذ رجب ابو الدهب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الاستاذ رجب ابو الدهب


 
الرئيسيةالرئيسية  الأحداث  البوابة*البوابة*  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  تسجيل دخول الاعضاءتسجيل دخول الاعضاء  

 

 لحمة محشية على الطريقة الإسبانية

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مسرات

مسرات


انثى
الجوزاء
النمر
عدد المساهمات : 107
السٌّمعَة : 5
تاريخ الميلاد : 01/06/1998
تاريخ التسجيل : 22/12/2010
العمر : 25

لحمة محشية على الطريقة الإسبانية Empty
مُساهمةموضوع: لحمة محشية على الطريقة الإسبانية   لحمة محشية على الطريقة الإسبانية Icon_minitime1الجمعة فبراير 10, 2012 9:52 pm

لحمة محشية على الطريقة الإسبانية Meat
النهارده هنقدّم لكِ وصفة جديدة وسهلة على "سفرة دايمة "؛ علشان تجددي بيها سفرتك وهي اللحمة المحشية على الطريقة الإسبانية..

شرائح اللحمة المحشية
المقادير:
½1 شرائح لحمة بقري (لحمة فيليه)
¼ كوب لوز مقشّر ومفروم
½ كوب زيتون أخضر مفروم
ملعقة كبيرة زيت زيتون
3 كوب عصير برتقال
كوب شوربة لحمة
ملعقة صغيرة قرفة
2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
عيدان خشب (أعواد خل)


الطريقة:
1- اخلطي اللوز المفروم مع الزيتون الأخضر والقرفة، وقلّبيهم كويس مع بعض.


2- احشي شرائح الفيليه بالخليط ده، ولفيها على شكل أسطواني، واقفلي الأطراف بعيدان الخشب.


3- شوّحي الفيليه في زيت الزيتون الساخن لمدة 5 دقائق على نار مرتفعة؛ لغاية ما يبقى لونه ذهبي من كل الجوانب.


4- ضيفي عصير البرتقال وشوربة اللحمة وصلصة الطماطم على الفيليه، وسيبيها على النار لغاية ما الشوربة تغلي.


5- غطي الطاسة وسيبيها على نار هادية لمدة 40 دقيقة أو لغاية ما الفيليه يستوي.


6- ارفعي الفيليه من الشوربة، وسيبيها تغلي شوية على النار لغاية لما تتقل، وبعد كده ارفعيها من على النار.


7- هاتي الفيليه وقطعيه شرائح، وصبّي فوقه الصوص بعد ما ترفعيه من على النار، وقدّميه ساخن.. وبالهنا والشفا.


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محمد نصر

محمد نصر


ذكر
عدد المساهمات : 82
السٌّمعَة : 5
تاريخ التسجيل : 01/05/2011

لحمة محشية على الطريقة الإسبانية Empty
مُساهمةموضوع: شكرا لادارة أحلى منتدى   لحمة محشية على الطريقة الإسبانية Icon_minitime1السبت فبراير 11, 2012 7:10 pm

المنتدى غير مسئول عن وضع المواضيغ المتماثلة التى مخلة بالاداب العامة لمنتدى الاستاذ رجب ابو الدهب


ونحمد الله أن ادارة أحلى منتدى قامت بالغاء هذا الموضوع وأصبح ليس له وجود


شكرا لادارة أحلى منتدى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لحمة محشية على الطريقة الإسبانية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بطاطس محشية بالحمة المفرومة
» بطاطس محشية باللحمة المفرومة على طريقة "دعاء"
» طبق أم على الطريقة المصرية
» سلطة الفتوش على الطريقة السورية
» فاصوليا بيضاء على الطريقة الإيطالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الاستاذ رجب ابو الدهب :: المطبخ-
انتقل الى: