الاستاذ رجب ابو الدهب
دعوة للإنضمام لأسرتنا
عزيزي الزائر الكريم .. زيارتك لنا أسعدتنا كثيراً ..
و لكن لن تكتمل سعادتنا إلا بانضمامك لأسرتنا ..
لذا نرجوا منك التسجيل
الاستاذ رجب ابو الدهب
دعوة للإنضمام لأسرتنا
عزيزي الزائر الكريم .. زيارتك لنا أسعدتنا كثيراً ..
و لكن لن تكتمل سعادتنا إلا بانضمامك لأسرتنا ..
لذا نرجوا منك التسجيل
الاستاذ رجب ابو الدهب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الاستاذ رجب ابو الدهب


 
الرئيسيةالرئيسية  الأحداث  البوابة*البوابة*  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  تسجيل دخول الاعضاءتسجيل دخول الاعضاء  

 

 طريقة عمل النجرسكو

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مسرات

مسرات


انثى
الجوزاء
النمر
عدد المساهمات : 107
السٌّمعَة : 5
تاريخ الميلاد : 01/06/1998
تاريخ التسجيل : 22/12/2010
العمر : 25

طريقة عمل النجرسكو   Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل النجرسكو    طريقة عمل النجرسكو   Icon_minitime1الجمعة فبراير 10, 2012 9:35 pm

طريقة عمل النجرسكو   Capturemm

لكل أصدقائنا اللي طلبوا طريقة عمل النجرسكو اعمليها معانا النهارده على "سفرة دايمة" وماتنسيش تبعتي لنا رأيك فيها..





نجرسكو


المقادير:


½كيلو مكرونة أقلام مسلوقة


½كيلو صدور فراخ


جبنة موتزاريلّا


ثمرة فلفل رومي مقطّعة شرائح رفيعة


ملعقة كبيرة زبدة





مقادير البشاميل:


2 كوب لبن


2 ملعقة زبدة


2 ملعقة دقيق


ملح وفلفل


بيضة





الطريقة:


1- قطّعي الفراخ شرائح صغيرة، وشّوحيها مع الزبدة والفلفل الرومي، لغاية ما تستوي.





2- لتحضير البشاميل، حمّري الدقيق في الزبدة، لغاية ما يبقى لونه دهبي،
وبعد كده ضيفي اللبن مع التقليب السريع والمستمر، علشان الخليط ما يكلكعش
منك، واستمري في التقليب على نار هادية لغاية ما تحصلي على خليط متماسك
وكثيف بالسُمك اللي إنتِ عايزاه، ولو حسّيتي إنه تقيل ممكن تزوّديه شوية
لبن أو شوربة.






3- بعد كده ارفعي البشاميل من على النار وسيبيه يهدى شويه.





4- اخلطي المكرونة مع الفراخ، ونصف كمية البشاميل، وقلّبيهم مع بعض كويس، وحطّيهم في صينية الفرن.





5- اخلطي باقي البشاميل مع البيضة اللي عندك، وتبّليه بالملح والفلفل،
وصبّيه على المكرونة، وعلى الوش حطّي الجبنة الموتزاريلا أو الرومي، ودخّلي
الصينية في الفرن، وسيبيها لغاية ما الوش يحمرّ، وبعد كده طلّعيها، وممكن
تقدّمي مع الطبق ده خيار مخلل .. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حمدان

حمدان


الاسد
الخنزير
عدد المساهمات : 171
السٌّمعَة : 0
تاريخ الميلاد : 30/07/1995
تاريخ التسجيل : 31/03/2010
العمر : 28

طريقة عمل النجرسكو   Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل النجرسكو    طريقة عمل النجرسكو   Icon_minitime1الأحد فبراير 12, 2012 11:22 pm

طريقة عمل النجرسكو   Post-20628-1190533389
طريقة عمل النجرسكو   Post-20628-1190533591
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل النجرسكو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل لحم كباب حلة
» طريقة عمل فول مقلي
» طريقة عمل اللازانيا
» طريقة عمل السبانخ
» طريقة عمل كفتة السمك

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الاستاذ رجب ابو الدهب :: المطبخ-
انتقل الى: